Valdres Mathus

Møte med næringsminister Sylvia Brustad

Valdres Mathus deltok 7. august på møtet med næringsminister Sylvia Brustad på Beitostølen. Mange av småskalaprodusentene i Valdres var samlet her og fikk vist frem sine produkt og snakket med ministeren om utfordringer knyttet til å drive en liten produksjonsbedrift.
Espen fra Små Vesen bryggeri la frem mye om utfordringene til små alkoholprodusenter i Norge, noe han har jobbet med inn mot departementene også tidligere. Han har også vært med og starte Små Alkoholprodusenters forening, som jobber akkurat med denne problematikken.
Mikael Fønhus fra Valdres Næringsforum ga ministeren en påminnelse om hvor viktig veiene er for disktriktet, og ga henne en Stølsveg fra Valdres Sjokolade og håpet på at neste gang kunne hun få en glatt «vegstubb» i stedet for en med masse dumper og hull!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s