Valdres Mathus

Ukas gavetips!

Jula nærmer seg og snøen daler ned. Hva kan vel være bedre enn en pose med Valdres Sjokolade å kose seg med foran peisen? Vi har nå inne Julegata med brente mandler, kanel, tranebær, rosiner og selvfølgelig mørk sjokolade! Stølsveg og Mjølkeruta finner du også hos oss, med blant annet jordbær og nøtter.
Du kan besøke de på http://www.valdressjokolade.no og la deg friste. Har du lyst til å se på at sjokoladen blir laget holder de til hos oss, og du kan se alt gjennom vindu. I hovedsak skjer produsjonen torsdager eller fredager.Julegata og Stølsveg frå Valdres Sjokolade

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s